Akarhat-e az Ego jót?

Mindenütt azt hallani, hogy az Ego az ellenség és a Szív a barát. Én azonban elkezdtem ezt a kérdés mélyebben is kutatni és ilyen értelemben megdöbbentő dolgokra bukkantam. A lényege az, hogy a Szívnek is vannak ellenséges részei, mint ahogy az Egonak is szövetséges aspektusai. A kérdésre tehát a válasz, igen. Csak pont ahogy a Szív esetén, rá kell jönni és ez innentől közel sem egyértelmű.

Az egésznek az a titka, hogy bizonyos elvekhez végig ragaszkodni kell. Ha ezeket az elveket tartod, akkor mindjárt könnyebb rájönni. Mindjárt le fogom ezt vezetni egy aktuális problémán, hogy lássátok, ezeknek a kérdéseknek rétegeik vannak és a teljes képhez bizony szükség van a logikára, a rációra, amik csak az Egon futnak.

Itt van a túlnépesedés kérdése. Mert ez így fenntarthatatlan. Mondja a logika, vagyis az Ego. A Szív erre azt mondja, hogy az Ego gonosz, mert amit mond, azzal szembe megy az élet szentségével. Az Ego erre azt mondja, hogy ha ez így marad, összeomlik a globalizálódó civilizáció és olyan káosz keletkezik belőle, amiben lehet, hogy nem lesz ott a sarki boltban a kaja, rosszabb esetben machetevel vágnak le minket az utcán. Az Ego látja azt, hogy a Szív nem gondolkodik, hanem csak a mának él és nem foglalkozik a jövővel. Azért nem, mert a Szív intuitív, azaz egy olyan belső hangot követ, aminek a másik végén megfigyeléseim szerint akár jól átgondolt érdekek is lehetnek. Szívmegszállás esetén biztosan. Ebben az esetben is hallod a helyes saját belső hangodat, ám elnyomja egy másik, amit szintén önmagadként érzékelsz. Ebben az esetben az Ego persze, hogy ellenség, mert ki más lenne képes arra, hogy rájöjjön erre és keresse a saját sugarát.

Ausztráliában elszaporodtak a koalák, mert az ember miatt eltűntek a ragadozóik. A helyzet odáig fajult, hogy a kis koalák elkezdtek éhezni, mert ez a sok koala lelegelte a kaját. Az ausztrál kormány beavatkozott és elrendelte a koalák megritkítását. Lefordítom a Szív nyelvére. Az emberek elkezdik szándékosan gyilkolni azokat a cuki kis koalákat, akik a TV-ben olyan aranyosan integetnek. A Szív nem okos ember! Amikor vakon köbetitek, ezt ne felejtsétek soha.

- Okos ember nem mondja, hogy soha.
- A Szív azonban nem okos ember.

Az európai ember egójának biztos nem tetszik az a sok feka meg arab, akik cuki, őzikeszemű menekültként érkeztek a harmadik világból és ma már vannak olyan általuk elfoglalt kerületek, ahova fehér embernek veszélyes a belépés. A Szív azonban felhívja a figyelmet arra, Hitler milyen gonosz ember volt és különben is (liberális) demokrata létére az ember nem szólhat az ilyesmik miatt, bár ilyenkor azért el kellene gondolkodni a szívmegszállás szó lehetséges jelentésein. Az én egomnak se tetszik ez, ám én egy olyan országban élek, amire ezek itt átvonulva azt mondták, hogy "ez egy szegény és ellenséges ország", de ők a gazdag Nyugatra mennek. Én viszont nem szeretném megvárni, amikor elsőrendű európai svéd állampolgárként jelennek itt meg és ez innentől nem nemzeti belügy, hanem összeirópai probléma. Ezt azért mondom, mert az egom ennél jóval tovább ment és rendelkezem is a hozzá szükséges feltételekkel.

Innentől az Ego már nyíltan veszélyt jelent a Szívre, azonban ha a világ nem csak egy darab 3D-s valóságból áll és magasabb dimenziók hatnak az időre, könnyen lehet, hogy a csak a mában értelmező Szív szembe találja magát a jövőből ideható Szívvel, akinek az Ego lesz a szövetségese.

Mind a Szívnek, mind az Egonak vannak szövetséges és ellenséges apektusai, amik tudatosan és ösztönösen működnek. Ha neked lenne egy remek lehetőséged, amivel sok pénzhez jutnál, ám mágikusan blokkolják előled, mindjárt ellenségre gyanakodnál. Ám könnyen lehet, hogy ez véget vetne az eddigi emberi kapcsolataid minőségének és minél feljebb dőlnek ezek benned el, annál kisebb lesz a pénz fontossága. Azaz az a szándék, hogy megmaradjon a barátság, szerelem, erősebb lesz annál, hogy sok pénzhez juss. Lehet, hogy nagyon mélyen (nagyon fenn) magad döntöttél így, ám a mában ezt csak igen kevesen tudják és így az marad, hogy a környezeted, a szeretteid nem engednek és ez mekkora köcsögség. Tehát nem is szeretnek téged igazán, hisz önös célból megakadályozzák azt, hogy te megvalósíthasd az álmaid. Ha a Szíven múlna, barlangokban élnénk ősközösségben. És itt nem jár rossz nyomon az, aki a Fény Szövetségére asszociálna, csak ők adnak ehhez fejlett technológiát (ami sejtésem szerint egy évmilliókkal ezelőtt létezett galaktikus civilizáció ránk maradt emlékei), mert a békét és a szeretetet elhozzák, csak mivel másképp ide nem tudják, mint diktatúra képében, bele is szaladnak a problémába.

Ha kidumáltuk a Szívet, akkor most vegyük elő az Egot is. A Nestlé vezérének kiszaladt a száján az a mondat, hogy az ivóvíz nem emberi alapjog, hanem termék, amit meg kell fizetni. Olcsón meg is szerzik a kutakat és hatalmas profitot hoznak létre önmaguknak. Az itt svájci frank hitel trükkel lenullázott középréteg ügyében soha egyetlen darab svájci frank érme vagy bankjegy nem került a képbe, mert minden digitálisan zajlott. Hirtelen változott nagyot a forint árfolyama és nekem ne mondják, hogy ezt senki nem tudta előre. A multinacionális vállalatok kiszervezik a saját országaikból a termelést és elviszik a jogdíjakat amúgy is lazán kezelő Kínába, aminek az az eredménye, hogy ma már Kína diktál, mert akkora piac, hogy itt a pénz az úr. A profitért rohangászás egy tök jó alternatívája annak, hogy egész nap istent dicsőítsd, mert az izgalma miatt nem érzed az idő unalmát. De ne essünk túlzásokba, ez ugyanaz a rövidlátás, mint amit a Szív művel a másik agyféltekén. Elvakít a profit és nem tudod megtenni, hogy lemondj róla a bolygó javáért, hisz te csak egy darab ember vagy és ha te nem, akkor más úgyis és akkor már inkább te.

Mondok még egy érdekes vetületet. Ugye mindenki utálja a Monsato-t, ami egy gonosz vállalat, akik génmódosításokkal érnek el gyorsabb és nagyobb hozamot a növényeknél. Mindezt a profitért! Ugye milyen köcsögök, hogy belenyúlnak a természetbe és olyan hibrid növényeket hoznak létre, amikkel a saját hasznuk miatt megsokszorozzák a terméshozamot? Aztán ki tudja ezek a genetikai beavatkozások milyen problémákat idézhetnek elő az embernél generációkkal később. Ezzel szemben fel kell venni a harcot és nagyon helyes, hogy az EU időben reagált. Nézzük ugyanezt ezósabb szakmai szemmel. 40 év múlva eléri világunkat az afrikai és indiai népességrobbanás, azaz olyen improduktív zónákban nő drasztikusan az emberiség létszáma, hogy mindenki éhezik. Nagyon erős szándéksugár indul a múltba, vagyis a mi szemünkben a mába, hogy mire a mi idősíkunk ugyanide ér, már ez a probléma megoldódjon. Ki rendelte meg? Az, aki a mában a legnagyobb ellensége annak, aki erre a kérésre problémára hatékonyan reagál.

Bizton állíthatom, hogy az Ego nem ellenség, vagy ha az, akkor a Szív is az, hisz ők egymás tükörképei. Pláne úgy, ha te a Szív nevében kinevezed ellenségnek, akkor ő bármit is tesz, számodra akkor is ellenségesnek fog látszani. Te programozod rá a hitet és teszed magától értetődővé, hogy ez ellen harcolni kell.

A harci meditációim alatt azt tettem, hogy meghatároztam 5 fejlettségi szintet és izoláltam a kaotikus kollektív tudatban egy zónába a Szív szövetséges részeit, hisz a Szív is egy intelligencia, azaz nem hülye, csak eddig nem volt senki, aki el tudta volna egymástól különíteni a fejlettségi szintjeit. Azért harci, mert ezt az egyéni tudatommal végeztem, aki ugye egyenlő a sátánnal az egoval és az ego, mint jól tudjuk ellenség.

Aki ha nem lenne, a Szívnek már rég vége lenne. Mert közben ő is ezotériázik és beleesett a számára teljesen ismeretlen logikai csapdába.

- Szerinted a külvilágban hogyan jelenik meg isten?
- Úgy beszélsz, mint egy hibbant exoterikus. Méghogy külvilág!