Életed megtisztítása

Rengeteg olyan ember lehet a környezetedben, akiket az ezós irodalom felesleges embereknek nevez. Az emberi kapcsolatok alapja ilyen esetekben általában valamilyen érdek, ahol nem az adott ember személyisége, hanem a pozíciója illetve a benne rejlő lehetőségek adják az adott ember érdekességét. Van azonban két tényező, amik összefüggenek és ezekben egy a közös, az energia, amit nem látsz, ám lehet rendkívül értékes.

Amikor te úgy látod, hogy majd valamikor előnyt élvezhetsz abból, hogy valakit a közeledben tarthatsz, te az anyagi előnyökre gondolsz, ám könnyen lehet, hogy nagy árat fizetsz érte... energiával. Ilyenkor érdemes feltenni azt a kérdést magadnak, vajon a másiknak miért éri meg veled haverkodnia? Ha nem nagyon találsz rá más választ annál, hogy te egy nagyon érdekes és igzalmas egyéniség vagy, akkor csakis az amarad, hogy ő egy olyan ember, akit valakik az energiáid megcsapolása céljából tartanak a közeledben.

Amikor én annak idején - ezós értelemben is rendkívül hirtelen - meditációs helyzetbe kerültem, eltűntek az emberek mellőlem. Ha ezt még nem tudatosan teszed, arról ismersz rá, hogy sok balhé kerekedik, amik következtében összeveszel velük. Amikor tudatossá váltam, azt tettem, hogy senkinek sem vettem fel a telefont, senkit sem hívtam vissza és egy idő után eltűntek az emberek az életemből. Persze nem mindenki, hisz a barátaid akkor is a barátaid maradnak, ha változol. Hisz elfogadnak úgy is téged, míg az érdekviszony alapú kapcsolatok ilyenkor sok mérges embert szülnek, mert ezek az emberek a változásodban a beléd fektetett időt, pénzt, energiát látják ilyenkor veszni. Nagyon érdekes volt pár felháborosott ember arcán észrevenni a megszállóikat, ugyanis ezek többnyire olyan magasabb dimenziós lények által vívott harcok/játékok, amikben mi vagyunk a sakkfigurák és magára a játékra rálátni alig van a látószögünkön reményünk.

Első dolog, az erre felkészülés. Azaz ne félj a magánytól! Máshogy ugyanis nehéz otthon egyedül meditálni úgy, hogy azt senki se zavarja meg. Érdekes megfigyelésem volt, amikor a meditációmban eljutottam egy pontig, mindig akkor szólalt meg a telefon és utána megnézve a hívót következtetni tudtam arra, kire programoztak rá és milyen funkciókat. Ilyenkor nem feltétlenül kell az emberre haragudni, mert te sem veszed észre, ha téged használnak ilyesmire. Ha a telefon nem működik, akkor szoktak szintet váltani és megjelennek nálad személyesen is a haverok, vagy olyan emberek, akik valamiért becsöngetnek hozzád. Ezért is kötöttem ki az ajtócsengőt és írtam más nevet a kaputelefonra. Így tudtam mélytransz meditációkat végezni egy panellakásban, mégpedig egy európai nagyváros közepén. Persze a mélytransz nem sok embernek lehet opció, mert az tízéves időléptékű és közben másokra vagy utalva, szóval ez nem arról a játékcélról szól, hogy gyorsan legyen sok pénzed belőle.

Ügyek, dolgok, emberek. Ezektől kell megszabadulnod, ha ezt komolyan akarod csinálni. Ne állj bele olyan dolgokba, amiknek elhúzódó következményei lehetnek, inkább engedd el. Általában a balhék a mai világban pénzen, drogon, nőkön (nőknél pasikon) szoktak kitörni, ezeken érdemesd hamar túltenned magad és ekkor nagyon nem fognak érteni. Ha nem értenek, megzavarodnak és ez is az első látható sikere a dolognak, ne érdekeljen, hogy hülyének néznek. Rosszabb esetben lúzernek fognak nézni és rádszállnak az energiáidért, ezek pedig kiváló alkalmak a mentális közelharcok megtanulására. Ahogy tisztulsz, úgy válsz egyre nyugodtabbá és érzékenyebbé és így is tudsz tanulni, mert ebben az állapotban valahogy könnyebben jönnek azok az információk, amik egészen más összefüggéseiben láttatják a dolgokat, mint előtte.

Ajánlom a Holo Install című, valamint egy másik spirituális technológiát használó, de hasonlóan működő weboldalaimat, ahol olyan holografikus programokat találsz, amik magasabb szempontokat indítanak be és ezek többnyire automatikusan elvégeznek egy rakás olyan feladatot, amikkel neked kellene szembe nézned. Az életed megtisztítását ezek logikai alapon végzik, azaz ahhoz, hogy ezek nálad be is induljanak, meg kell tisztulnod, tehát a hologram élet gondoskodni fog erről. Járulékos hatása még az lehet, hogy nem fogják érteni, miért vagy ilyen jó és amit ilyenkor hinni fognak, az neked jól jön később, amikor ezek a hitek meg is érkeznek neked.